Sigma vinner ramavtal i IT-upphandling från Chalmers, Göteborgs Universitet samt högskolorna i Borås, Skövde och Halmstad

Nyligen avslutades upphandlingen av IT-tjänster där Sigma IT Consulting vann ramavtal inom följande kategorier; Projektledning IT projekt, IT support samt Systemutveckling och systemförvaltning.

Ramavtalets planerade avtalstid är 4 år med start 1 mars 2019. De upphandlade parterna är:

  • Chalmers tekniska högskola AB (ombud)
  • Stiftelsen Chalmers tekniska högskola
  • Göteborgs universitet
  • Högskolan i Borås
  • Högskolan i Skövde
  • Högskolan i Halmstad

– Vi är väldigt glada och stolta över denna tilldelning. Det är alltid viktigt att vinna ramavtal och vid denna upphandling är vi extra stolta över att vi är den enda leverantören som fått förtroendet att leverera i alla de tre upphandlade kategorierna.
Vi har arbetat tillsammans med Chalmers och GU under lång tid och uppskattar samarbetet då det är spännande och utvecklande uppdrag. Nu ser vi fram emot att fortsätta samarbetet och vi ska göra vårt yttersta för att säkra de kompetenser som krävs för verksamheternas utveckling, säger Jenny Sander, kundansvarig för Chalmers/GU på Sigma IT Consulting.

Om Sigma
Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre digitala lösningar. Vi är över 4400 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av Danir AB, som är familjen Dan Olofssons holdingbolag.

KONTAKT FÖR MER INFORMATION:

Jenny Sander, Kundansvarig
Mail: jenny.sander@sigma.se
Tel: 0706 358788

Beatrice Silow, kommunikations- och kulturchef
Mail: beatrice.silow@sigma.se
Tel: 0703 791506