Maverick by Sigma raketklättrar i Årets Byrå

Maverick by Sigma befinner sig i en kraftig tillväxtfas – och klättrar lika stadigt uppåt på prispallen i tävlingen Årets Byrå. I år tog byrån hem andra/tredje pris i kategorin Digitalbyråer +25 Mkr.

För tre år sedan var Maverick by Sigma en Göteborgsbaserad utmanare med 27 anställda. Idag är byrån etablerad på tre orter och har 67 anställda.

– Vi är fantastiskt stolta över att hamna på prispallen i Årets Byrå. Det här priset är ett av de finaste man kan få som byrå eftersom det är våra kunder som gör bedömningen. Det visar att vi även under vår kraftiga tillväxtfas har levererat fantastiska resultat, säger Henrik Askervi, ansvarig chef för Maverick by Sigma.

Den 21 februari avgjordes Årets Byrå 2018 på Münchenbryggeriet i samarbete med Resumé. Tävlingen betraktas som Nordens största branschstudie där man kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Över 300 byråer i Sverige och Norden utvärderas.

– Det är oerhört hedrande att få ett kvitto på att kunderna verkligen uppskattar vårt arbete för att bidra till en bättre morgondag. Tre år i rad har vi klättrat stadigt uppåt. Nästa år tar vi hem förstapriset, fortsätter Henrik Askervi.

För mer information

Henrik Askervi

Head of Maverick by Sigma

Tel 070-689 42 99

henrik.askervi@sigma.se

Beatrice Silow

Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting

Tel 070-379 15 06

beatrice.silow@sigma.se