Maverick by Sigma är nominerad till Årets Byrå!

För fjärde året i rad är den digitala kommunikationsbyrån Maverick by Sigma nominerad till Årets Byrå. Förra året tävlade byrån i kategorin 25-50 Mkr, men i år har man gått upp till 50+ Mkr.

Totalt deltar 151 byråer i år i tävlingen som bygger på Regis årliga studie. Byråernas kunder bedömer i undersökningen sina samarbetspartners inom en flera kategorier, som kreativitet, digital förmåga, strategisk kompetens, proaktivitet, engagemang och affärsnytta.

–– Att vara nominerad till Årets Byrå för fjärde året i rad, är ett fint kvitto på att våra kunder uppskattar det vi gör och att vi hela tiden utvecklar våra samarbeten och oss själva. Nu håller vi tummarna! säger Henrik Askervi, ansvarig chef för Maverick by Sigma.

Vinnarna i tävlingen presenteras på Münchenbryggeriet i Stockholm den 21:a februari.

Om Årets Byrå

Tävlingen Årets Byrå genomförs av Regi och är Nordens största branschstudie vilken genomförs för 19:e gången i Sverige. Årets Byrå utser bästa byrå i 15 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från kunderna. Årets Byrå 2019 i Sverige presenteras den 21:a februari på Münchenbryggeriet i samarbete med Resumé.

För mer information

Henrik Askervi, Head of Maverick by Sigma

Tel 070-689 42 99

henrik.askervi@sigma.se

Håkan Larsson, Marketing Manager Maverick by Sigma

Maverick by Sigma

+46 705 711 199

hakan.larsson@sigma.se

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting

Tel 070-379 15 06

beatrice.silow@sigma.se