Inspirationsdagen i Stockholm

I alla organisationer står innovation och entreprenörskap högt på agendan. Det gäller att våga och testa gränser. Utmaningen ligger i att få in det naturligt i företagets dna, så att det genomsyrar hela verksamheten och inte enbart ett fåtal personer.

Till inspirationsdagen i Stockholm har vi lyckats engagera några av landets vassaste entreprenörer. Ta chansen att lyssna på deras unika erfarenheter. Dessutom presentation av vinnarna i innovationstävlingen DreamBig Sigma Innovation Race, som utsett de bästa affärsidéerna inom IT och tech i stenhård konkurrens.

Välkommen till en inspirerande förmiddag där möjligheterna med innovation och entreprenörskap kommer att visa vägen till framtiden.

När: 6 december, kl 8:30–13:00 inkl frukost & mingellunch
Var: Sigmas och A Societys kontor, Valhallavägen 117G, Stockholm
Osa: senast den 30 november

Anmäl dig längst ned på sidan

KEYNOTE: DONNIE S.C LYGONIS

Innovation Strategist & Business Coach på KTH Innovation

BYT DNA OCH BLI INNOVATIV

45 minuter med inspiration och konkreta tips till alla, stora som små, för hur man som företag kan arbeta för att säkerställa kontinuerlig innovativ höjd och skapa utrymme för de disruptiva idéerna, trots vardagens krav på leverans.

Donnie S.C Lygonis är entreprenör och coach i teknikens yttersta framkant. Han har arbetat med idéer och innovation i egna och andras bolag sedan slutet på 90-talet. Till vardags finns han på KTH Innovation i Stockholm där han de sedan år 2009 har varit delaktig i att skapa och bygga upp vad som idag anses som en av världens bästa innovationskontor. Där möter han dagligen morgondagens teknik inom allt från robotik och AI till livsmedel och digital hälsa.

Donnie har också bl a startat Lohilo proteinglass, blockchainbolaget Validicity (säkra anti-dopingsystem) och Future Fitness Lab (AR/VR lösningar för träning) samt grundat Entreprenörer Utan Gränser, talat på flera TEDx event mm.

KEYNOTE: DANIEL MARCKO

Director of Sales & Marketing, The Inspiration Company

GAMIFICATION IN BUSINESS

Det är en utmaning att skapa en attraktiv arbetsplats och trigga medarbetare till önskade beteenden. Ett mycket effektivt sätt är genom att implementera Gamification brett i verksamheten. Det är inte längre en trend utan en kommande defacto standard, särskilt för arbetsgivare som vill vara moderna och attraktiva för millenials. Ta del av ett lyckat exempel från Soluno kring vilka utmaningar de stod inför, vad de upplevt på resan och vad skillnaden blev för medarbetaren, avdelningen och företaget, men också kunderna. 

Daniel Marcko är specialist inom Gamification och har en bred bakgrund inom kommunikation, sälj och marknadsföring, IT, konsultverksamhet samt Sports Management.

KEYNOTE: LOUISE SAMET

Affärsängel som investerar i unga impact techbolag

ATT UTVECKLA PRODUKTER SOM KUNDER ÄLSKAR

Så arbetar dagens mest framgångsrika tech bolag med att definiera, designa och utveckla produkter som har förtjänat kärlek från personer världen över. Vi går igenom teori i kombination med en hel del praktiska exempel för att ge inblick i hur både startups och även större bolag jobbar med produktutveckling. 

Louise Samet är affärsängel och investerare med bakgrund som ledare med erfarenhet av att bygga och leda diversifierade team att överträffa mål i snabbväxande organisationer. Har 10+ års erfarenhet av att bygga produkter för finansiella tjänster som kunder älskar. Har tidigare lett teknisk försäljning och produktutvecklingsavdelningar på Klarna och Norrsken Foundation.

Agenda

08:30–09:00 Registrering med kaffe & macka

09:00–09:10 Inledning

09:10–09:55 Keynote: Donnie S.C Lygonis

09:55–10:35 Keynote: Daniel Marcko

10:35–11:00 Fika

11:00–11:20 Vinnarna av DreamBig presenteras

11:20–12:00 Keynote: Louise Samet

12:00–13:00 Mingellunch

Anmälan

Välkommen till en inspirerande förmiddag där innovation och entreprenörskap står i fokus!

När: 6 december, kl 8:30 – 13:00 inkl frukost & mingellunch
Var: Sigmas och A Societys kontor, Valhallavägen 117G, Stockholm
Osa: senast den 30 november

Anmälan är nu stängd.

 

Inspirationsdagen i Stockholm arrangeras i samarbete med A Society.