EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

DreamBig

Har du en galet bra affärsidé som förtjänar att förverkligas?
DreamBig är en global och jämställd, entreprenör- och innovationstävling inom området digitalisering och tech. Nästa ansökningsperiod startar hösten 2019.

2018 års vinnare presenteras den 30 november på Sigmas Inspirationsdag i Göteborg. Håll utkik!

MISSA INTE SIGMAS INSPIRATIONSDAGAR

Sigmas Inspirationsdagar i Göteborg, Malmö och Stockholm handlar om Innovation & Entreprenörskap. Vi har lyckats fånga landets vassaste entreprenörer som Keynote speakers.

Göteborg 30 november
Malmö 6 december
Stockholm 6 december

SENASTE NYTT

Sigma och Dr. Johan Permert från Karolinska vann pris vid Microsofts konferens om e-hälsa och artificiell intelligens

Sigma IT Consulting och Dr. Johan Permert från Karolinska Institutet vann tillsammans ett prestigefullt pris under Micro...

Läs mer

Sigma Young Talent levererar ytterligare ett talangprogram. Denna gång inom engineering.

Ännu en gång bidrar Sigma Young Talent med ett talangprogram som hjälper Ascom att säkra sitt behov av ingenjörer med rä...

Läs mer

Sigma IT Consulting och Telia i samarbete för att digitalisera hälso- och sjukvården

Telia, Digital Health och Sigma IT Consulting startar ett samarbete för att kunna erbjuda privata och publika vårdgivare...

Läs mer

TJÄNSTER SOM STÄRKER DITT FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet inom IT och hjälper ditt företag med alla de kompetenser som behövs för att utveckla nya IT-lösningar eller hantera förvaltning och support. Det kan handla om systemutveckling, produktinnovation, applikationer eller något annat där vårt kunnande inom teknik, strategi, design och kommunikation kommer till sin rätt. Vi löser dina behov och morgondagens utmaningar med innovation och teknik som ligger i framkant.

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.

C/O TOMORROW

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

TOMORROW TALENT

Är du i början på din IT-karriär? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet. I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult. Är du en Tomorrow Talent? Kontakta oss idag!