EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

REDO FÖR NÄSTA STEG I KARRIÄREN? STARTA HÄR!

SENASTE NYTT

​AFA Försäkring satsar på traineeprogram tillsammans med Sigma Young Talent

AFA Försäkring startar till hösten ett traineeprogram i samarbete med Sigma Young Talent. Programmet heter ONE Trainee P...

Läs mer

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg testade e-hälsa på Sigma i Göteborg

När närings- och innovationsminister Mikael Damberg besökte Sigma IT Consulting i Göteborg den 8 maj fick han själv test...

Läs mer

Jeppesen och Sigma Young Talent i nytt samarbete för rekrytering och utbildning av framtidens talanger

Jeppesen och Sigma Young Talent i Göteborg har tillsammans startat ett introduktions- och utvecklingsprogram. Programmet...

Läs mer

Eventvåren är i full gång hos oss på Sigma!

Vill du veta mer om ledarskap i digitaliseringens fotspår? Eller mingla med branschkollegor under några av våra inspirationskvällar?

internet of things

Är din verksamhet redo för morgondagens utmaningar? Vi hjälper dig säkra din utveckling och position inom en snabbt föränderlig värld!

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

Sigma Gaming

 

Teknik och gaming, gaming och teknik - en självklarhet! Vi fortsätter vår satsning för ökat intresse hos ungdomar för teknikbranschen och de möjligheter som finns och startar Sigma Gaming. 

 

C/O TOMORROW

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

TOMORROW TALENT

Är du i början på din IT-karriär? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet. I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult. Är du en Tomorrow Talent? Kontakta oss idag!

TJÄNSTER SOM STÄRKER DITT FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet inom IT och hjälper ditt företag med alla de kompetenser som behövs för att utveckla nya IT-lösningar eller hantera förvaltning och support. Det kan handla om systemutveckling, produktinnovation, applikationer eller något annat där vårt kunnande inom teknik, strategi, design och kommunikation kommer till sin rätt. Vi löser dina behov och morgondagens utmaningar med innovation och teknik som ligger i framkant.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Ett energigivande samarbete

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Folkkärt intranät

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.

Övervakning av sopsugsystem