EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

REDO FÖR NÄSTA STEG I KARRIÄREN? STARTA HÄR!

SENASTE NYTT

Folkuniversitetet väljer Sigma som strategisk partner

I konkurrens med ett flertal andra leverantörer har Sigma IT Consulting vunnit ännu en upphandling. Det är Sigma i Örebr...

Läs mer

GRATTIS TILL SIGMA SOCIETY + ASSISTERA SOM IDAG BLIR A SOCIETY!

Idag lanseras A Society vilket blir det nya bolaget när Sigma Society och Assisteras slås ihop.   A Society blir ett obe...

Läs mer

Sigma IT Tech – nystartat bolag för IT-tekniker

Kompetensbehovet inom den svenska IT-branschen är fortsatt stort. Det visar den rapport som IT- och Telekomföretagen pre...

Läs mer

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

TÄVLA MOT SIGMA GAMING & VINN BILJETTER TILL DREAMHACK

Fem av landets bästa e-sporttjejer ingår i Sigma Gaming, e-sportlaget som tävlar i League of Legends. Är du också ett fan av League of Legends? Var med i vår turnering så har du chansen att få möta Sigma Gaming. Dessutom vinner de två bästa lagen biljetter till sommarens Dreamhack! Vänta inte med att anmäla dig eller ditt lag!

C/O TOMORROW

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

TOMORROW TALENT

Är du i början på din IT-karriär? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet. I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult. Är du en Tomorrow Talent? Kontakta oss idag!

TJÄNSTER SOM STÄRKER DITT FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet inom IT och hjälper ditt företag med alla de kompetenser som behövs för att utveckla nya IT-lösningar eller hantera förvaltning och support. Det kan handla om systemutveckling, produktinnovation, applikationer eller något annat där vårt kunnande inom teknik, strategi, design och kommunikation kommer till sin rätt. Vi löser dina behov och morgondagens utmaningar med innovation och teknik som ligger i framkant.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Ett energigivande samarbete

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Folkkärt intranät

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.

Övervakning av sopsugsystem