EXPECT A BETTER TOMORROW

Som en kompass leder oss vår vision om en bättre morgondag till att ständigt hitta nya bättre lösningar. Det spelar ingen roll om det gäller utmaningar för kunder, för medarbetare eller för vårt gemensamma samhälle i Sverige och andra platser i världen. Att använda vårt tekniska kunnande och vår passion för att nå vår vision – det är drivkraften för oss som arbetar på Sigma.

WE LOVE WHAT WE DO AND WE GET IT DONE

Vi har ett gediget tekniskt kunnande och gör skillnad för våra kunder genom stort engagemang. Vi arbetar framåt för att hitta nya lösningar och våra värdeord är ”Passion & Execution ” och det genomsyrar hela verksamheten. Vi känner stort engagemang och kraften i detta blir ännu större tack vare vårt samarbete inom hela Sigmagruppen. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld. Kort sagt, vi har passion för det vi gör och vi är handlingskraftiga. Det är därför Sigma gör skillnad.

VÅR VISION – EXPECT A BETTER TOMORROW

Vår viktigaste drivkraft är att skapa en bättre morgondag. Vi vet att det är människor med stora och annorlunda idéer som driver utvecklingen framåt. Det är just detta som motiverar oss inom Sigma, att ge handlingskraft åt visionen och forma morgondagen, för våra kunder, våra medarbetare och vår omvärld.

Så gör vi morgondagen bättre för våra kunder

Vi erbjuder konkurrenskraftiga, innovativa och effektiva IT-lösningar som gör verksamheten bättre, idag och imorgon.

Så gör vi morgondagen bättre för våra medarbetare

Genom att erbjuda en stark gemenskap och vårda en engagerande kultur, kan alla på Sigma utvecklas och göra skillnad – varje dag.

Så gör vi morgondagen bättre för vår omvärld

Vi tar ett stort ansvar, både socialt och för miljön, och skapar hållbara lösningar för vårt gemensamma samhälle.