WE CHALLENGE YOU IN THE LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends är ett att världens största onlinespel och slår rekord världen över. Nu arrangerar vi på Sigma ett mästerskap i League of Legends. Vi har kvalificeringsturneringar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Finalen spelas sedan i Stockholm. Förutom en kostnadsfri dag där vi bjuder på mat, dryck och härligt häng kan man också vinna fina priser från Dreamhack. League of Legends är ett nybörjarvänligt spel och du kommer att få hjälp med spelstrategier och tips/trix från vårt egna LOL-lag Sigma Gaming.

Se till att anmäla dig redan nu då antalet platser är begränsat. Vi kontaktar dig i god tid och berättar om du/ni har fått en plats eller inte. 

Sigma står för hyra av lokal och utrustning på respektive gamingcenter. Du ska inte ta med egen dator. Kostnader för eventuella resor och övriga måltider för kvalificeringstävlingen betalas av respektive spelare. Sigma står för resekostnaden för de lag som gått vidare till finalen i Stockholm.

DREAMHACK SPONSRAR VINNARNA

1:a pris vinner biljetter till BYOC Dreamhack Summer 2018
2:a pris vinner dagpass till Dreamhack Summer 2018

Det vinnande laget får dessutom 500 kr/person i presentkort på Steam.

TÄVLINGSSCHEMA 
Malmö 18 mars Arena Online  FULLSATT
Göteborg 25 mars Mindstage FULLSATT
Stockholm 25 mars Inferno online Odenplan FULLSATT

Final: Stockholm 15 april Inferno online Odenplan

Anmälan är nu stängd! Vi är jätteglada över att ha fått så stort gensvar. Ni som fått plats kommer att kontaktas inom kort av oss på Sigma.

Tack alla ni som anmält er & kör hårt!

Sigma IT Consulting är huvudsponsor till Sigma Gaming. Fem av landets bästa tjejer ingår i e-sportlaget som tävlar i League of Legends. Genom satsningen vill vi bidra till att öka jämställdheten inom både e-sport och IT-branschen.