Sigma Smart Women Society Malmö 6/12

ssws_malmo.jpg

Var: Sigmahuset, Dockplatsen 1, Malmö
När: 6 december, 18.00


Välkomna till Sigma Smart Women Society i Malmö

Tina Rudin Kaikkonen, Business Manager på Maverick by Sigma och Helle Malré Williams-Yeagers, Business Manager på Sigma hälsar välkommen och berättar mer om Sigma Smart Women Society.

ssws_malmo_talare.jpgTina, Helle & Charlotta

En världsvan entreprenör som brinner för att stötta andra

Charlotta Tönsgård är ingenjör och ekonom som rört sig genom stora och små bolag, alltid i teknikens framkant. Hon började sin resa med fyra år i Sydkorea med TAT som blev uppköpta av Blackberry och var nu senast VD för Min Doktor, en startup som på kort tid blev Sveriges största vårdcentral. Förutom att arbeta på egna idéer så brinner hon för att stötta andra entreprenörer på deras resa.

”Det vi ser av karriärer och bolagsresor är ju mest rubriker om ökad omsättning, nya kunder, utmärkelser, fantastiska värderingar eller gigantiska investeringsrundor. Men alla som varit med på sådana här resor vet ju om att livet bakom rubrikerna är väldigt långt ifrån glamoröst. Så för omväxlingensskull så tänkte jag prata lite kort om 3 av min karriärs mörkaste stunder och vad jag lärt mig av dom.”

Mingle session

Vi bjuder på dryck och plockmat.

Anmälan är stängd.

Föreläsningen är kostnadsfri men vi tillämpar en s.k. NO SHOW-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan föreläsningens starttid. Denna avgift är 300 kr inkl. moms.